Ana Sayfa > Okulumuz Hakkında

Samsun Özel Eğitim Uygulama Okulu III. Kademe

Telefon : 0 362 238 14 14
Belgegeçer : 0 362 238 14 14
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB https://samsunozelegitim.meb.k12.tr
Adres : GAZİOSMANPAŞA MAH. 143.SOKAK SK. SAMSUN ÖZEL EĞITIM UYGULAMA OKULU III.KADEME BLOK NO 27 İÇ KAPI NO 1 CANİK / SAMSUN
VİZYON : Samsun Özel Eğitim Uygulama Okulu III .Kademe olarak eğitim sistemlerindeki yeniliklere ve gelişmelere açık; çağımızın gerektirdiği bilgi, beceri ve davranış özeliklerini yansıtan; teknolojiyi en etkin kullanarak Türkiye’ de ve dünyanın öteki ülkelerindeki benzer kurumlarla yarışacak düzeye ulaşmış elit bir kurum olmak birincil amacımızdır .Bilgi, beceri ve davranış özeliklerini yansıtan; teknolojiyi en etkin kullanarak Türkiye’ de ve dünyanın öteki ülkelerindeki benzer kurumlarla yarışacak düzeye ulaşmış elit bir kurum olmak birincil amacımızdır.
MİSYON : Milli eğitim sisteminin genel amaçları ve temel ilkeleri doğrultusunda yasa, yönetmelik, genelge gibi mevzuatların uygulanması ve geliştirilmesi çerçevesinde, etik değerlerden ödün vermeden bireylerin/çocukların haklarını gözeten; gereksinimlerini, istek ve beklentilerini karşılayan; erişilebilir, kesintisiz ve güvenilir özel eğitim ve rehabilitasyon hizmetlerini en üst düzeyde sunan bir kuruluş olmaktır.
BAŞARILAR :

Öğretmen :41
Öğrenci :95
Derslik :13
Atölye-İşlik :1
Çok Amaçlı Salon :1
Resim Sınıfı :1
Kütüphane Kitap Sayısı :167
Revir:1
Öğretim Şekli :TEKLİ
Saatler : 09.20-14.40
Bağlantı : Yok
Yabancı Dil :
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : Kurumumuza, Merkez Canik İlçesi Gaziosmanpaşa Mahallesi hattına çalışan toplu taşıma araçlarıyla ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : CANİK
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Samsun İli Merkez Canik İlçesinde olan kurumumuz, Canik Kültür Merkezi´nin hemen arka tarafında bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarları Destekleme Programı yapıldı.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri : Okulumuzda yürütülen Bütünleştirici Eğitim İçin Özel Eğitim Hizmetlerinin Kalitesini Artırılması (IQSES) "Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Öğrencilerin Eğitim ve İstihdam Yeterliliklerinin Arttırılması" projesi
Yazdır :